Twitter'da Paylaş !

3 Eylül 2011 Cumartesi

Aşkta İlgi

Merhabalar arkadaşlar,

Yaz tatili diye bende bu sevdiğim köşeme ara verip sizleri yalnız bıraktım.Bugün bıraktığımız yerden tekrar başlıyoruz..

Aşkta İlgi

Aşkta ilgiden bahsedecek olursak;Öncelikle bunun tam bir boyutu olmadığını bildirmek isterim.Yani sınır diye bir şey yok.Açmamız gerekirse şöyle açalım:

İki türlü ilgi vardır.Aşka ilgisi olan,karşıdaki insana ilgisi olan.Aşka ilgi demek "Aşk yaşamayı seven" gibi özetlenebilir,Karşındaki insana ilgi ise "Aşk ikinci planda,insan birinci planda" gibi özetlenebilir.

Peki aşkta ilginin boyutları nelerdir?

Az ilgi ve Çok ilgi olmak üzere ikiye ayrılır.Sizler için ikisine test ettim(!) :)

Sevdiğiniz kişiyle aranızda bir şeyler henüz yeni başladıysa ilginin boyutunu abartmayın.Biraz rahat davranın.Özellikle erkekler için söylüyorum;Bazen o kadar abartıyorsunuz ki.. Tamam seviyor olabilirsiniz,sevginizi bir şekilde o'na yansıtmak istiyor da olabilirsiniz ama bunu dengeli bir şekilde yapmak en iyisi olacaktır.Aşırı ilgi ilk zamanlar ne kadar güzel geliyorsa gün geçtikçe o kadar çirkinleşecektir.Düşünsenize birisinin sizi her saniye arayıp nerede olduğunuzu sormasını.. Peki ya kızlar? Çok ilgi bunaltır yine söylüyorum.Eğer sevginizi çok göstermek istiyorsanız o'nu ilgiyle değilde başka bir şekilde göstermeye çalışın.Mesela kıskanın.İlgi'nin içine "kıskanma" girmez bunu da şuraya bir not düşelim.

Şimdi bir de diğer taraftan bakalım.. Az ilgiden bahsetmiyoruz sıfır ilgiden bahsediyoruz.Birisine hiç tanımadığın birisi gibi konuşup,onu merak etmemek,arayıp sormamak,bir yabancı gibi davranmanız sizi yüceltmez alçaltır.Çünkü karşınızdaki insan kendine ne boyutla önem verdiğinizi görmek isteyecektir.Eğer kendinizi bu ilgi gösterme işine zorunlu hissetmiyorsanız aranızdaki duygusal bağ çoktan bitmiştir.

Kısa ve öz,sizi sıkmadan anlatmaya çalıştım.Okuyup,vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder